SILVER BULLET

Silver Bulletin juuret juontavat vuosina 2008-2012 vaikuttaneeseen, demon ja kaksi EP:tä julkaisseeseen Dirge Eternal -yhtyeeseen, josta parin miehistömuutoksen myötä muotoutui Silver Bullet. Kauhuteemat säilyivät, mutta Hanneksen(ex-Turisas) mukaan tulemisen myötä musiikki muotoutui entistä riffivetoisemmaksi ja mahtipontisemmaksi heavy metaliksi. Laulajaksi pestattiin monipuolinen Nils Nordling(ex-Dreamtale) ja lopputuloksena oli saksalaisen 7Hard Recordsin kautta 16.9.2016 julkaistu ”Screamworks”-debyytti.

Vuonna 2019, Silver Bullet solmi uuden maailman laajuisen levysopimuksen Reaper Entertainment Europen kanssa ja bändin toinen levy ”Mooncult” julkaistiin 29.3.2019. Mooncult julkaistiin myös Japanissa Spiritual Beast levy-yhtiön toimesta. Levy on saanut ylistäviä arvioita ympäri maailman ja sen on myös sanottu olevan vuoden paras power metal julkaisu. Mooncult levy on kerännyt Spotifyssa jo yli 700 000 kuuntelua ja sinkkumme Forever Lost on juuri ylittämässä 500 000 kuuntelun rajan.

Silver Bullet on alusta asti käyttänyt esiintymisasujen lisäksi näyttelijöitä livekeikoillaan. Lavalla onkin nähty monia kauhuelokuvakliseitä, mm. moottorisahamurhaaja, riivattu pikkutyttö sekä seksikkäitä zombiehoitsuja. Vastaanotto keikoilla onkin ollut erinomainen ja omien keikkojen lisäksi bändi onkin päässyt lämmittelemään lauteita bändeille kuten Accept, Turisas, Blaze Bayley, King Company ja Omnium Gatherum. Silver Bullet on myös soittanut Nummirock festivaaleilla kahdesti sekä käynyt kolmesti Baltiassa minikiertueella.

Silver Bullet säveltää parhaillaan kolmatta levyään ja odottaa koronatilanteen laantumista että he pääsisivät ensimmäiselle euroopankiertueelleen Twilight Forcen kanssa.

Silver Bullet:
Bruno Proveschi – Laulu
Hannes Horma – Kitara, laulu
Henri Asikainen – Kitara, laulu
Ossi Elonen – Basso
Patrik Albrecht – Rummut