HYBRID CHILDREN

Hybrid Children julkaisee WHERE PUB ROSES GROW albumin 20.5.2020

Yhdentoista vuoden levytystauon jälkeen uutta materiaalia julkaiseva Hybrid Children palaa julkaisukantaan vahvalla albumilla. Pitkään kypsytellystä biisimateriaalista on muodostunut monipuolinen kokonaisuus missä etenkin sanoituksilla on iso osuus. Tuttu Hybärisoundi on edelleen tallella, sävyt ovat hieman muuttuneet edellisestä julkaisusta.
”Edellinen levy Fight As One oli mielestämme niin onnistunut että siihen ei oikeastaan ollut mitään lisättävää, turha lähteä tekemään väkisin uutta jos edellinen käyntikortti on vielä validi.”, bändin nokkamies ja pääasiallinen biisintekijä Jasse Salonen perustelee pitkäksi venähtänyttä levytystaukoa.

Where Pub Roses Grow levyn nimi juontaa juurensa jo 20 vuotta vanhaan biisiin Hang Us Higher ja sen lyrikkaan ”Went to the cold shores where pub roses grow. Got too much done got too close down too low.” Biisin demoversio on kuultavissa WHERE PUB ROSES GROW albumin C-kasetti julkaisulla.

Where Pub Roses Grow julkaistaan LP levynä, C-kasetilla ja suoratoistopalveluissa 20.5.2020.

Vuonna 1991 perustettu Hybrid Children löi jo ensimmäisellä levyllään itsensä Suomen virallisen listan top-kympin tuntumaan. Siitä eteenpäin bändi on tahkonnut keikkoja Suomen lisäksi keski- ja etelä-euroopassa sekä Japanissa ja Venäjällä. Hybrid Childrenin keikoilla koet aidon Rock´n rollin lämmön.

Hybrid Children | Intense Rock’n’ Roll with a strangling grip since 1991