PUNK ROCK BAND

Pari vuosikymmentä sitten melodinen punk oli nuorisolle hetken sitä, mitä rapmusiikki nyt. Radiosoiton, television päivittäisen musiikkiohjelman, konsolipelien ja vilkkaan livetoiminnan kautta punkista johdannaisineen tuli yhden sukupolven kansanmusiikkia.

Punk Rock Band on tuore yhtye, joka tuo Messilän juhannuksen, Jyrkin ja Tony Hawkin tämän päivän klubeille ja festivaalikentille. Emppu Suhonen (Tiktak, Alavala, Dame), Hade Tuovinen (Juustopäät), Tapani Kangas (The Knob), Tom Nuorivaara (MadCraft) ja Saska Ketonen (Hybrid Children, No Shame) ovat kaikki olleet mukana rakentamassa ja ylläpitämässa punkin perinnettä muuttuvassa musiikkikentässä. Kaikki soittajat toimivat myös laulusolisteina.

Punk Rock Bandin repertuaari koostuu punkrockin suurimmista hiteistä kautta aikojen painottuen skatepunkin kulta-aikaan 1990-luvulle. Puolalaiset hardcoreklassikot jätetään rauhaan ja keskitytään suosiolla mainstreamhitteihin, listaykköset tai yli miljoonan myyneet ehdottomasti etusijalla. Myös yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa keikkalistan sisältöön heti alusta alkaen yhtyeen facebook-sivulla.